صحيفة المشهد الإخبارية

نفى والد أطفال الدقهلية الثلاثة الذين قتلوا على يد والدتهم في مصر، تبرئة زوجته أمام النيابة من تهمة القتل، مشيرا إلى أنها كانت تحمل جميع الصفات الحميدة، وتحب أطفالها بشكل كبير.

https://youtu.be/Vx1mypx4jPk

وفى أول ظهور له، أضاف “أشرف” فى تصريحات تليفزيونية: “أنا مبرأتش ولا اتهمت، أنا قلت اللى أنا أعرفه عن الزوجة، واللى أعرفه عنها كل خير.. واللى حصل كان بالنسبة ليا مفاجأة.. أنا قلت كل اللى أعرفه.. مكنش عندى مقدمات ولا تفسير..  إحنا متجوزين بقالنا 11 سنة.. مفيش أى مقدمات، لأى مرض نفسى أو مفاجاة، بالعكس مفيش أى حاجة، لو كنت حسيت بأى حاجة كنت نزلت فورًا”السفر”، احنا متكلمين يوميها بالليل، وقالتلى هات هدايا واشتريت كل اللى هما عاوزينه، وخلاص أنا كنت نازل بعد أسبوعين تقريبا، وكنا بنحضر للنزول يعنى مع بعض.. مكنتش أتوقع أبدا، الموضوع يوصل لكده، إيه ده؟، حتى أنا مصدقتش إنها ممكن تكون كتبت، لولا إنى عارف خطها أنا مكنتش صدقت”.

وتابع فى تصريحاته: “أحمد اتأخر في الكلام شوية، متكلمش إلا من سنتين لثلاثة سنوات، ومن أشطر الطلاب في المدرسة حتى فيه معلمة قرآن إسمها آية علاء ، حتى تشوف إنت البوست بتاعها وشهادتها ، كانت أخر المعلمات اللى بتحفظ أحمد القرآن كانت مستغربة جدا، موضوع التوحد اللى انتشر على الفيس بوك.. لا أحمد كان طبيعي جدا.. أه مكنش عنده مكر الأطفال لكن كان طبيعي خالص.. أنا مبرأتهاش قدام النيابة، والنيابة بتقولى تفسير حضرتك إيه للى حصل؟، قولت تفسيركم إنتم للى حصل، أنا مكونتش موجود، قالوا إن كل الأدلة تشير إنها هي اللى عملت كده، فأنا مبرأتش حد، اللى بيبرأ أو يدين هو المحكمة، وأنا شهدت بما علمت، هي مش بتتكلم وفى الرعاية المركزة وممنوع عنها الزيارة، كانت مطيعة جدا وبتحب العيال جدا ومحترمة جدا، فيها كل الصفات تقريبا الحلوة”.

المصدر: اليوم السابع

شارك هذا الخبر

آخر الأخبار

وزير الموارد البشرية والتنمية الاجتماعية يُطلق “المنصة الوطنية للمهارات في مؤتمر القدرات البشرية 2025 ويؤكد أن المهارات هي محرك الفرص في سوق العمل الجديد

الإثنين, 14 أبريل, 2025

النوم المتأخر يزيد من احتمالات الإصابة بالاكتئاب

الإثنين, 14 أبريل, 2025

المملكة تحقق الجائزة الكبرى في معرض جنيف الدولي للاختراعات 2025 و 6 جوائز دولية و 124 ميدالية عالمية

السبت, 12 أبريل, 2025

استعدادًا لموسم حج هذا العام 1446 هـ .. وزارة الداخلية تعلن عددًا من الترتيبات والإجراءات التي تهدف للمحافظة على سلامة ضيوف الرحمن

السبت, 12 أبريل, 2025

“الصحة” تدعو للمشاركة في أكبر فعالية مشي تُقام بمختلف مناطق المملكة

السبت, 12 أبريل, 2025

ألبوم الصور

كتاب الرأي

اضف تعليقاً

أخبار ذات صلة